Contact


Jonas Verstraete:
jonaz005@hotmail.com

Emiel Vermeersch:
emielvermeersch@hotmail.com

Robin Vinckier:
robinvinckier@hotmail.com

Robin Verschaeve:
verschaeverobin@hotmail.com

5 opmerkingen:

 1. Dag Jonas, Emiel, Robin I en Robin II

  Vanaf volgend jaar 2014 tot en met 2018 is voor onze streek een heel belangrijke herdenkingsperiode van de 'Groote Oorlog'. Heel wat mooie activiteiten staan te gebeuren en daarbij is jullie GP-onderwerp terecht ook één van. In het verleden is het nog gebeurd dat leerlingen dan aanwezig waren op één of andere herdenkingsplechtigheid waar hun GP-studie een voorname plaats kreeg. Ik weet dat de dan betrokken leerlingen hierover heel fier waren en ook emotioneel bewogen. Ik ben er zeker van dat jullie wanneer het nodig is ook paraat zullen staan met een GP-bijdrage die voor iedereen een grote meerwaarde zal zijn.
  Spreek binnen jullie groep goed af wie wat zal doen. En zorg ervoor dat elk zijn deel krijgt en ook doet.
  Wie een blog voor het grote publiek openstelt, moet beseffen dat vanaf dat moment de wijde wereld over de schouders meekijkt met wat er allemaal gedaan wordt en geschreven wordt. Gelieve daarom onder de titel 'begeleiders' het (tik)foutje 'gesteunt' te vervangen door 'gesteund'.

  M. Platteeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Robin, Robin, Emiel en Jonas

  Meneer Vanbeselaere heeft me gemeld dat jullie een opdracht gekregen hebben voor volgende week woensdag. Ik zie op volgende link http://www.inflandersfields.be/nl/kenniscentrum/praktisch-2 dat het kenniscentrum vanaf 13.30 open is. Spreken we volgende week woensdag 13 november 2013 om 13.30 uur af aan het Kenniscentrum ?

  Groeten

  Mr. Moeyaert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Meneer Moeyaert

  Voor ons is dat in orde.

  MVG Robin, Robin, Jonas en Emiel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet een week vroeger strafstudie geven: ik kan er volgende week pas zijn om 14:45 uur. Jullie mogen gerust al vroeger beginnen.

   Verwijderen
 4. Goede avond

  Jullie meldden me dat jullie documenten met me hebben gedeeld. Jammer genoeg heb ik daar nergens melding van gekregen. Ik ben wel benieuwd.

  Groeten

  Mr. Moeyaert

  BeantwoordenVerwijderen